Ndihmës Kuzhinier
  • Jo Publik
Skaduar
Hotel Garden
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Ndihmës Kuzhinier

Përgjegjësitë:


Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.


Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha
rekomandimet që i posedojnë në:


apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit të punës : Ndihmës Kuzhinier
Shembull
Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject: Ndihmes Kuzhinier
Vini re:
Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me
përvojë pune.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3466
196
944
2806