Asistent i IT-së
 • +38649940014
 • hr.shell.rks@gmail.com
10 ditë
Shell Kosovo
1
Full Time
Prishtinë
Informatikë
Banner
Përshkrimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohuri në rrjetëzim dhe siguri;
 • Njohuri në mbështetjen e mjediseve të Windows-it, të dy sistemet operative të serverit;
 • E bënë mirembajtjen e paisjeve të teknologjisë informative;
 • Përkujdeset për eleminimin e problemeve – defekteve softverike dhe hardverike;
 • E bënë konfigurimin e kompjuterëve për operim funksional si dhe instalimin e programeve dhe sistemeve operative të nevojshme;
 • E bënë monitorimin e hardverve, mirëmbajtjen dhe rregullimin e rrjetit të teknologjisë informative;
 • Ndihmon në implementimin e proceseve administrative,
 • Ofron mirëmbajtje softverike dhe hardverike për zyrtarë të kompanisë;
 • Kryen edhe punë të tjera të kësaj natyre sipas urdhëresave të mbikqyrësit, të cilit edhe i përgjigjet për punen e vet.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikative, organizative dhe analitike;
 • Etikë në punë dhe integritet të lartë në punë;
 • Shkathtësi për menaxhim të punës nën presion;
 • Shkollimi i mesëm, përparësi me fakultet të shkencave kompjuterike;
 • Njohja e gjuhës angleze  e domosdoshme;
 • Patent shofer Kategoria - B;
 • Përvojë pune në fushën e IT.

Aplikimi duhet  të bëhet vetëm online duke dërguar:

Cv-në tuaj me foto përmes  e-mail  adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subjekt  le të shënohet  pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08.00-16.00  tel:+383 49940014

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !