Zv.Menaxher/e, Kamarier/e, Banakier/e
  • -
Skaduar
Viva Fresh Store
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Dergo CV ose Aplikacionin ne [email protected]

Ose ploteso aplikacionin: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-prishtine/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134