Menaxher/e për Resurse Njerëzore
  • 045-100-844
Skaduar
AZTECH
Prishtinë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne: puna@aztech-ks.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3465
195
944
2806