Ekonomist/e (1), Administratë (2), Sigurim (2), Banakiere/Kamariere (2)
Skaduar
KOLEGJI I SHKENCAVE MJEKËSORE "REZONANCA"
Prishtinë
Administrate
Full Time
Përshkrimi

Aplikacioni i kompletuar me dokumentet e nevojshme dorëzohet fizikisht në Kolegj, cdo ditë: E Hëne - E remte 09:00-17:00, ose në e-mail zyrtar të Kolegjit info@rezonanca-rks.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3466
196
944
2806