RFA-005 Innovations in the Justice System
2 ditë
USAID Justice Activity
Prishtinë
Organizate (OJQ)
Full Time
Përshkrimi

To qualify for consideration, interested organizations are required to complete a full grant application and other annexes according to the eligibility criteria and detailed instructions for applications which can be requested by email to the following address: grants@justiceactivity-ks.org
Applications in electronic version should be sent to the attention of Justice Activity Grants and Subcontracts Specialist, at grants@justiceactivity-ks.org

The deadline for submitting full application is 3:00 pm on January 30, 2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770