Specialist/e të Burimeve Njerëzore
Skaduar
HyperActive
Prishtinë
Burime Njerëzore
Full Time
Përshkrimi

Hyperactive

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë. Njoftohuni më shumë me HyperActive përmes linkut në vijim:

https://www.hyper-active.com/aventurajupret

HyperActive po kërkon

  • Specialist/e të Burimeve Njerëzore

Çka ofrojmë ne:

  • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv,
  • Zhvillim profesional të vazhdueshëm,
  • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor,
  • Shujtë ditore.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në info@hyper-active.com nëse:

  • Keni përvojë paraprake në Burime Njerëzore,
  • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik,
  • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa,
  • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Linku per aplikim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770