Zhvillues Python dhe JS
 • /
Skaduar
APAK SH.P.K
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Ne jemi duke kërkuar për një Zhvillues Python dhe JS për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të na ndihmuar të zhvillojmë dhe mirëmbajmë produkte të ndryshme softuerike.

Përgjegjësitë e zhvilluesit përfshijnë kodimin dhe testimin e kodit, korrigjimin e programeve dhe integrimin e aplikacioneve me shërbimet e uebit të palëve të treta.

Për të qenë i suksesshëm në këtë rol, duhet të keni përvojë në server-side dhe të punoni mirë në një ekip.

Përgjegjësitë:

 • Të zhvilloni komponentë back-end për të përmirësuar reagimin dhe performancën e përgjithshme.
 • Të Integroni elementet që përballen me përdoruesit në aplikacione.
 • Të Testoni dhe korrigjoni programet.
 • Përmirësimi i funksionalitetit të sistemeve ekzistuese.
 • Zbatimi i zgjidhjeve të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave.
 • Të Vlerësoni dhe jepni përparësi kërkesave për veçori.
 • Koordinimi me ekipet e brendshme për të kuptuar kërkesat e përdoruesve dhe për të ofruar zgjidhje teknike.

Kërkesat dhe aftësitë:

 • Përvojë pune si Zhvillues (Python/JS) Programim i Orientuar në Objekt (OOP).
 • Eksperiencë në të paktën një framework të njohur Python.
 • Njohuri për object-relational mapping (ORM).
 • Njohuri me front-end (si HTML/CSS).
 • Njohuri bazë në Docker.
 • Aftësi të mira për zgjidhjen e problemeve.
 • BSc në Shkenca Kompjuterike, Inxhinieri ose përkatëse - Nuk kërkohet.
 • Trajnimi dhe Certifikimi përkatës - Kërkohet.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134