Agjente për Marketing (4), Teknik Instalues për Alarm dhe Kamera (5), Operator të Mbikqyrjes Elektronike (10), Roje për Shërbime Themelore të Sigurisë (52)
Skaduar
Garda Security
Ferizaj Fushë Kosovë Prishtinë Rahovec Vushtrri
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Garda Security

Shpall konkurs për pozitat e poshtëcekura:

1. Agjente për Marketing (4 vende pune) – Prishtinë

2. Teknik Instalues, për Alarm dhe Kamera (5 vende pune) - Prishtinë

3. Operator të Mbikqyrjes Elektronike (10 vende pune) – Prishtinë

4. Roje për Shërbime Themelore të Sigurisë në:

* Prishtinë (25 vende pune)

* Fushë Kosove (9 vende pune)

* Vushtrri (8 vende pune)

* Ferizaj (7 vende pune)

* Rahovec (3 vende pune)

Kandidatët e interesuar duhet që personalisht të paraqiten në zyret tona, në Prishtinë nga e Hëna deri të Premten (Ditëve të Punës) prej orës 09:00-15:30,

ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: [email protected]

www.garda-security.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në Numrin: 049/670/267.

Ju mirëpresim!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5624