Shitës në Sektorin e Textilit Shtëpiak dhe Produkteve tjera përcjellëse
Skaduar
Textil Colours Nagavci
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

TEXTIL COLOURS NAGAVCI ME SELI NË PRISHTINË/KOSOVË ËSHTË NJË NDËR KOMPANITË MË TË SUKSESHME NË SHITJEN DHE PRODHIMIN E TEKSTILIT. CILESIA, FLEKSIBILITETI DHE KORREKTESIA NDAJ KLIENTIT JANE VEQORITË QE NA KANË MUNDËSUAR TË KEMI BESIMIN E KONSUMATOREVE. TEXTIL COLOURS NAGAVCI KA FILLUAR PUNËN NË VITIN 1991.

DUKE PASUR PARASYSH NUMRIN E VOLUMIT TE PUNEVE DHE ZGJERIMIN E RRJETIT TE SHITJES TEXTIL COLOURS NAGAVCI SHPALL VENDE TË LIRA PËR PUNË.

Pozita: Shitës në Sektorin e Textilit Shtëpiak dhe Produkteve tjera përcjellëse

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Konsulent I shërbimeve ndaj konsumatorit dhe shitjen e produkteve;
  • Drejton furgon për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
  • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim;
  • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet

  • Të posedoj patent shofer në kategorinë B1 / B;
  • Diplomë e shkollës së mesme.

Orari i punes: 08:00 deri 17:00.

Lokacioni i vendit të punës: Prishtinë / Fushë Kosovë, te Tregu i Gjelbert me shumicë.

Aplikimi mund ta bëni online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: [email protected] ose direkt ne zyrat tona: Prishtinë / Fushë kosovë te tregu i gjelbert me shumicë.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: 049330555 / 044207217

Facebook: Homestylenagavci

Instagram: Homestylenagavci

Web: www.homestylenagavci.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134