Menaxher/e, Shitës/e
Skaduar
Greyder Sh.P.K
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

GREYDER
KONKURS PUNE - (Lokacioni: Prishtina Mall)


GREYDER me rastin e hapjes të dyqanit në PRISHTINA MALL shpallë konkurs - vende të lira
pune për pozitat:


- Menaxher/e,
- Shitës/e
Ne ofrojmë:
• Orar fleksibil të punës,
• Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
• Pagë konkuruese
Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
Afati për aplikim deri me datë: 10.02.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134