Vende të lira pune
6 ditë
FRESH-C.O. SH.P.K.
Pejë
Depo
Full Time
Përshkrimi

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpallë konkurs për vende pune në pozitat:

1. Puntorë në repartin e prodhimit – 3 Pozita

2. Depoist – 1 Pozitë

3. Recepcioniste – 1 Pozitë

4. Teknik/e Laboratori – 1 Pozitë

 

PËR POZITËN PUNTOR NË PRODHIM

Detyrat e punës

· Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim

· Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit

· Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kërkesat për poziten

  • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

____________________________________________________________________________________________

PËR POZITËN DEPOIST

Detyrat punës

· Pranimi I mallit

· Ngarkimi dhe shkarkimi I mallit

· Mirembajtja e depos.

· Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat për poziten

· Aftesi te mira komunikative

· Fleksibilitet dhe gadishmëri efektive për punë.

__________________________________________________________________________________________________

PËR POZITEN RECEPCIONISTE

Detyrat e punës:

· Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët

· Dhënja e informacioneve të nevojshme për mysafirët

· Kryerja e detyrave tjera të përcaktuara nga menagjeri

Aftesite:

· Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office

· Njohja e gjuhëve të huaja eshte perparësi

· Të jetë komunikative

· E motivuar për punë

_________________________________________________________________________________________________

PËR POZITEN Teknik/e Laboratori

Detyrat e punës:

· Marja e mostrave të ujit dhe losionit të prodhimit

· Percaktimi I parametrave fiziko kimike me anë te paisjeve laboratorike

· Ndihmon biokimisten në laborator gjat ekzminimeve mikrobiologjike te produktit

· Mirembajtja e dokumentacionit laboratorik dhe azhurimi I tij

· Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës

Kërkesat për poziten

· Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor në Fak. Teknologji Ushqimore ose Teknik të Lartë Laboratori

· Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve Master Shkencor ose Profesional.

· Për këtë pozicion do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuar

· Aftësi shumë të mira kompjuterike.

· Shkathtësi të mira organizative.

· Të jetë komunikativ/e dhe i/e motivuar për punë.

 

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojn në nr. Tel: 049 811 565 ose në e-mail erajsedefi@hotmail.com Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770