Konsulente/ë, menaxhere/ë marketingu & showroom, promotore me dhe pa eksperiencë!
  • +383 49 183 540
10 ditë
Green Life
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Jeni në kërkim të një pune që tu sigurojë pavarsi financiare?

Rritje profesionale?

Mundësi trajnimi në Florida, USA?

GREEN LIFE KOSOVO, distributor eksluziv i "Carico International", Florida/USA lançon pozicionet vakante për;

PART & FULL TIME!

Konsulente/ë marketingu,menaxhere/ë shitje & promotore!

  • Mosha 20-45 vjeç
  • Pagë bazë 500€ - 800€!
  • Bonuse ditore, javore & mujore të kënqshme!
  • Start 300€ - 2000€!

APLIKONI TANI!

Për të rezervuar intervistën kontaktoni;

Cel: ‪+383 49 183 540
Email : greenlifeprishtine@gmail.com

Adresa: Rruga "UÇK", (ish- Qafa), Prishtinë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770