Praktikant me pagesë në Zyren Qendrore të Kontabilitetit – Financa (2)
Skaduar
Dino Company
Lipjan
Praktikë
Përshkrimi

Dy (2) Praktikant në Zyren Qendrore të Kontabilitetit – Financa (me mundësi punësimi)

Paga: Me Pagesë

Lokacioni: Lipjan

Kandidati/ja duhet të plotësoj këto kushte:

 • Diplomë në Fakultetin Ekonomik (Financa, banka dhe kontabilitet) (e preferuar)
 • Të jetë Teknik i Certifikuar (e preferuar)
 • Të ketë aftësi të mira në përdorimin e MS Office (veçanërisht në Excel dhe Word);
 • Të ketë aftësi të mira analitike;
 • Të ketë aftësi të mira në shkuarjen e raporteve të ndryshme për punë;
 • Të jetë i/e gatshëm/e për të përvetësuar vazhdimisht njohuri dhe shkathtësi të reja në punë.

Kandidati/ja në fund do te aftësohet në Fushën e Kontabilitetit si më poshtë:

 • Regjistrimet në kontabilitet, respektivisht faturat shitëse, blerëse, shpenzime, etj;
 • Regjistrimin dhe mirëmbajtjen e të dhënave në kontabilitet;
 • Regjistrimin dhe llogari mbajtjen e të dhënave për shitje, blerje, shpenzime etj;
 • Përgatitjen e listave mujore, për punëtorët për pagesat e tyre;
 • Regjistrimin e transaksioneve nga ekstraktet e bankës, menaxhimin e pagesave me arkë;
 • Përgatitja e raporteve mujore për raportim në ATK;
 • Përfaqësimin e biznesit para institucioneve financiare kur kërkohet nga punëdhënësi;
 • Prezantimin e biznesit nëse kërkohet nga kompania,
 • Punë të tjera në lëmine e financave dhe të kontabilitetit me interes për kompaninë.

Procedura për aplikim:

Te gjithë te interesuarit mund te dërgojnë CV ne emalin: [email protected] apo ne numrin kontaktues: 044 518 708.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134