Recepsionist/e, Shitës/e (5)
  • Jo Publik
  • konkurs@posh-home.eu
6 ditë
Posh Home
6
Full Time
Prishtinë
Recepsion Shitje
Banner
Përshkrimi

EJANI DHE BËHUNI PJESË E EKIPIT MË TË RI NË TREG 
POSH hap konkurs pune për dy pozita:
1 recepsionist/e
5 shitës/e

Të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë përmes email: konkurs@posh-home.eu deri më: 30.11.2021

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e stafit tonë! 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !