Asistent/e të shitjes (3)
 • /
Skaduar
KOTON
Ferizaj Fushë Kosovë Prizren
Shitje
Përshkrimi

Koton është markë domimuese në fushën e modës e cila gjen shtrirje në 28 shtete. Në vendin tonë, përfaqësues i markës Koton është Hil Group.

Për dyqanet tona në Fushë Kosovë, Ferizaj dhe Prizren ne po kërkojmë:

 1. Asistent/e të shitjes në Fushë Kosovë
 2. Asistent/e të shitjes në Ferizaj
 3. Asistent/e të shitjes në Prizren

Përgjegjësitë:

 • Shërbimi ndaj klientit
 • Kujdesi ndaj përvojës së klientit
 • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
 • Kujdesi ndaj ekzpozimit të koleksioneve
 • Arritja e qëllimeve në shitje

Kualifikimet:

 • Së paku diploma e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin [email protected] duke shkruar markën, pozitën dhe qytetin për të cilin aplikoni deri me datë 30 Janar 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5868
102
1363
5673