Asistent/e të shitjes (2)
 • 044/100-242
Skaduar
LTB Jeans Kosova
Fushë Kosovë Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

LTB JEANS është themeluar në vitin 1948 në Stamboll nga dy vëllezër me pasion të pafund për xhinset. Fiksimi pas detajeve dhe përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë kanë ndikuar që sot kjo markë të gjejë shtrirje në mbarë botën. Në vendin tonë, përfaqësues i markës LTB JEANS është Hil Group.

Për dyqanet tona në Prishtinë dhe Fushë Kosovë ne po kërkojmë:

 • Asistent/e të shitjes në Prishtinë
 • Asistent/e të shitjes në Fushë Kosovë

Përgjegjësitë:

 • Shërbimi ndaj klientit
 • Kujdesi ndaj përvojës së klientit
 • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
 • Kujdesi ndaj ekzpozimit të koleksioneve
 • Arritja e qëllimeve në shitje

Kualifikimet:

 • Së paku diploma e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@hillgroup.shop duke shkruar markën, pozitën dhe qytetin për të cilin aplikoni deri me datë 30 Janar 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3467
197
944
2807