Depoist
  • +383 (0) 38/733- 377
3 ditë
Kosmonte Foods Sh.P.K
Fushë Kosovë
Depo
Full Time
Përshkrimi

Kandidatet e interesuar mund te paraqiten ne adresen: Rr. e Antenes, Harilaq, Fushe Kosove, ose aplikojne duke derguar CV-te e tyre ne posten elektronike: apliko@kosmontefoods.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771