Mirëmbajtëse (4) - Royal Mall
  • 048577773
13 ditë
Perfect Clean
Prishtinë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

Kompania Perfect Clean ka shpallur konkurs për

  • 4 Mirëmbajtëse

Vendi i punës do të jetë Royall Mall

Ne ofrojmë:

  • 8 orë punë
  • Ushqimin e siguruar nga ne
  • Paga: 300 euro

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin 048 577 773

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771