Termat e Referencës: Trajnim për “Qasjen e të Huajve në Aftësim Profesional dhe Punësim”
  • /
6 ditë
Caritas Switzerland Country Office for Kosovo
Prishtinë
Ftesë për Ofertë
Full Time
Përshkrimi

Kompanive të interesuara u kërkohet të dorëzojnë një kopje elektronike të shprehjes së interesimit/propozimit deri më 3 Shkurt 2023 me subjektin REF: “Udhëzuesit për Qasjen e të Huajve në Aftësim Profesional dhe Punësim” tek lsekiraqa@caritas.ch

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771