Arkitekt/e (2)
Skaduar
ELONI GmbH dega në Kosovë
Therandë
Arkitekture
Full Time
Përshkrimi

Eloni GmbH - selia në Kosovë, degë e zyrës arkitektonike dhe fabrikës së prodhimit të sistemeve të veqanta të mobilieve, me qendër në Zurich të Zvicrës, hap:

KONKURS PER VEND PUNE

Për 2 arkitekt/e, të motivuar për të avancuar më tutje, duke iu bashkangjitur stafit tonë.

Shkathtësitë dhe kushtet e nevojshme për aplikim:

  • Njohja e ArchiCAD-it në nivel profesional
  • Njohja e softuerëve të vizualizimit
  • Komunikimi në gjuhën angleze me zyrat qëndore
  • Diplomë Bachelor ose Master në arkitekturë
  • Përvojë pune minimale prej 2 vjetësh

Roli dhe përgjegjësitë e aplikuesit:

  • Projektimi dhe zhvillimi i të gjitha fazave të projekteve arkitektonike
  • Koordinimi i punës me afatet e paracaktuara të projekteve
  • Përgaditja e planeve për prodhim dhe mbikqyrja e cilësisë së produkteve
  • Raportimi mbi ecurinë e punëve të arkitekturës dhe prodhimit
  • Realizimi dhe mbajtja e përgjegjësisë për të gjitha detyrat që ngarkohen

Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV dhe portfolion në email adresën: artur.haxhaj@gmail.com

Kandidatët e përzgjedhur në listë të ngushtë, do të ftohen në intervistë pune.

Konkursi është i hapur deri më 25.01.2023.

Lokacioni i zyreve është në Suharekë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771