Shitëse, Mirëmbajtëse, Ëmbëltorist/e
  • +38349464990
19 ditë
Furra Qerimi 1
Prishtinë
Mirëmbajtje Shitje
Full Time
Përshkrimi

KONKURS

Furra “Qerimi 1”, shpall konkurs për këto vende pune:

  1. Shitëse
  2. Mirëmbajtëse
  3. Ëmbëltorist/e

Informata shtesë:

Të gjithë të interesuarit për këto pozita mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 049/464/990 ose përmes e-mail adresës: info@furraqerimi1.com

Afati për aplikim do të jetë nga data 16 janar deri më 16 shkurt (30 ditë)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771