Agjent i Shitjes
 • 0800 30 300
Skaduar
ELKOS SH.P.K
Pejë Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Pozita: Agjent i Shitjës

Vendi: Prishtinë dhe Pejë

Kodi i Pozitës: 302512EG

Lloji: Full Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • T’i identifikoj blerësit potencial.
 • Vizita tek blerësit sipas terenit të caktuar dhe realizimi i shitjes tek ata blerës.
 • Të realizoj viizita tek blerësit pasiv
 • Realizimi ditor i planit të përcaktuar nga menaxheri
 • Prezentimi i ofertës ditore tek blerësi si dhe prezentimi aktiviteteve ditore , javore etj.
 • Kontrolla dhe mirëmbajta e asortimanit tek blerësi , si dhe prezentimi dhe shitja e artikujve të ri
 • Analiza e shitjes në terenin e caktuar duke analizuar se ku ka mundësi të ngitjes me asortiman
 • Njoftimi me kohë i blerësve per realizim të targetit
 • Të mbani kontakt të vazhdueshëm me menaxherin përgjegjës brenda Kompanisë
 • Të punoni në përmbushjen e qëllimeve të Kompanisë
 • Si dhe të gjitha ato punë që i përkasin aftësisë së tij/saj fizike dhe profesionale

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune në ketë drejtim apo të ngjajshëm
 • Njohuri bazike të paketës Office
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse
 • T’i respektojë afatet kohore
 • Njohuri të proceseve matematikore
 • Të kuptoj dhe hulumtoj tregun për blerës potencial.
 • Patent Shofer kategoria B

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukimi dhe trajnime shtesë
 • Ipad, Telefon personal
 • Shujtë ditore
 • Rekreacion

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës duke derguar CV dhe foto në: [email protected],apo duke sjellur fisikisht CV-in tuaj me aplikacion tek Recepsioni në ETC apo zyret e Depo Filiales në Prishtinë dhe ne zyret e Depo Filiale Pejë

Si dhe online ne linkun: https://karriera.elkosgroup.com/karriera/jobs/post.php?jobCareerArea=&search=&vendi=

Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund të kontaktojnë pa pagesë në: 0800/30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00

Konkursi mbetet i hapur nga data: 17.01.2023 – 25.01.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134