Vozitës Kamioni dhe Vozitës Eskavatori - Siqevë dhe Prishtinë
19 ditë
NV COMPANY SH.P.K
Prishtinë
Transport
Full Time
Përshkrimi

Kompania “NV Company” Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitën e më poshtme:

 • VOZITËS Kamioni dhe VOZITËS Eskavatori për Siqevë dhe Prishtinë

Përgjegjësitë:

 • Vozitje të materialit gurorë simbas rregullave të brendshme të kompanisë
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e automjetit
 • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë C1E/CE (Minimum 3 vite me përvoj pune)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 22-50 vite

Benefitet e punëmarresit:

 • Kontratë pune afatgjatë
 • Pagë konkurrente
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të dërgojnë CV-ne me postë elektronike email: nvcompanyshpk@gmail.com , apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 044 575/969 apo 044 106/755

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770