Menaxher/e në fabrikën e prodhimit
19 ditë
Wellspring Shpk
Dardanë
Menaxhment
Full Time
Përshkrimi

Wellspring Shpk - Ujë Zajqeci shpall konkurs pune për pozitën:

  • Menaxher/e në fabrikën e prodhimit

Kriteret:

  • Të ketë përvojë pune menaxheriale
  • Të ketë njohuri kompjuterike
  • Të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik
  • Të jetë komunikativ/e

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrat tanë të telefonit: 043-764-777 apo 043-790-780

Orari: 08:00 - 17:00

Regjioni: Kamenicë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771