Vozitëse
 • //
7 ditë
Express Store
Pejë
Transport
Full Time
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Pozita: Vozitëse

Vendi: Pejë

Lloji: Orari i plotë i punës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Preferohet përvojë pune paraprake
 • Aftësitë shkëlqyera komunikimi
 • Patentë Shoferi Kategoria B

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë, është duke kërkuar punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 17.01.2023 deri me 04.02.2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770