Junior Advisor – Urban and Regional Development (Architect/Civil Engineer)
3 ditë
GIZ
Prizren
Organizate (OJQ)
Full Time
Përshkrimi

Interested and, suitably qualified and experienced candidates are invited to submit their electronic application in English, in PDF version, to application.kosovo@giz.de

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771