Driven .NET Fullstack Developer (2)
20 ditë
OpenResearch GmbH
Prishtinë
Informatike
Full Time
Përshkrimi

Companies

Be part of our innovative team and let's ship great applications together!

We'd love to meet you :)

jobs@openresearch.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770