Teknik I makinerisë (mirëmbajtje)
20 ditë
FRESH-C.O. SH.P.K.
Pejë
Mirëmbajtje
Full Time
Përshkrimi

Kompania Fresh-Co e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike shpall konkurs per tre vende pune për pozitat si më poshtë:

 • Teknik I makinerisë (mirëmbajtje) – 1 Pozitë

Aplikantët duhet të jenë banorë të Komunës së Pejës.

Detyrat e punës

 • Të kontrollojë me përpikmeri makinerit të cilat kanë nevoj servisimi
 • Të mbikqyrë makinerin gjatë punës dhe të detektojë ndonjë defekt të mundshëm dhe të jep zgjidhje të shpejtë
 • Të kryej teste performance
 • Të regjistroj çdo defekt mekanik dhe të analizoj shkaqet e tij
 • Konstatimi dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme për mirëmbajtje
 • Të kryej detyra tjera sipas nevojës Brenda fushës së tijë të ekspertizës
 • Të kryej punë dhe detyra tjera sipas nevojës dhe kërkesave të paraqitura.
 • Të bart përvojen e tij që e fiton gjat punës në kompanin Fresh- Co te punonjësit tjerë.
 • Të raportoj të Inxhinieri kryesor për çdo eventualitet.

Kualifikimet

 • E preferueshme kandidatët të kenë përvojë pune së paku 3 vite në lëmin e rregullimit të makinerisë prodhuese
 • Përparësi kanë kandidatët që kanë të përfunduar studimet e larta në fakultetin përkatës
 • Të ketë aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të punës në grup

 

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit të na kontaktojn në nr. Tel: 049 811 565 ose në e-mail erajsedefi@hotmail.net Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770