Recepsionist/e
Skaduar
Plaza Boutique Hotel
Prishtinë
Administrate
Përshkrimi

Plaza Boutique Hotel në Prishtinë shpall konkurs për

  • Recepsionist/e të ndërrimit të natës

Kriteret:

  • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze
  • Përvojë pune në Recepsion

Të interesuarit për më shumë informata na kontaktoni në numrin: 044-735-734 (Whatsapp - Viber)

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134