Merchandiser për regjionin e Prizrenit
21 ditë
Kamila SH.P.K.
Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Merchandiser për regjionin e Prizrenit

Lokacioni: Prizren, Suhareke, Gjakove, Malisheve

Përgjegjësitë:

  • Kujdeset për pozicionimin e raftave të mallit dhe mbushjen me mallë;
  • Të percjell afatet e produkteve;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të mbaruar minimum shkollimin e mesëm;
  • Kane përparesi ata që kan përvojë pune në merchandising së paku 1 vjeqare;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
  • Të posedojë patent shoferi të kategorisë B.

Të interesuarit të dergojn CV në këtë email: kaltrina@kamilachocolate.com

Afati i fundit i aplikimit eshte deri me daten: 18.02.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771