Shofer
21 ditë
AFRO TAXI
Gjilan
Transport
Full Time
Përshkrimi

Pozita: Shofer

Kompania: Afro Taxi - Gjilan

Për kompaninë

Afro Taxi Gjilan është kompani profesionale e taksive me 12 taksi të cilët operojnë në qytetin e Gjilanit 24/7. Afro Taxi Gjilan. është duke e rritë stafin e saj në departamentin e logjistikës.

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Sipas orarit të përcaktuar ben transportin e pasagjerëve
  • Shpërndan faturat për klientët me pagesa mujore
  • Përmbush objektivat ditore të përcaktuara nga Menaxheri i Logjistikës
  • Mirëmbanë automjetin që shfrytëzon për shpërndarjen/marrjen e dërgesave
  • Në raste te caktuara merr mallin e importuar, nga dogana në zyret qëndrore

Kualifikimet

  • Njeh rrugët e Kosovës, posacërisht të Gjilanit
  • Komunikues i mirë (komunikativ)
  • Patent shofer B
  • I/e vetëorganizuar

Si të Aplikoni

Dërgoni CV-në në email: afrotaxi.gjilan@gmail.com

Afati I fundit për të derguar CV-në është 18 Shkurt 2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771