Mirëmbajtje në dhoma, Kuzhinjer/e, Ndihmës Kuzhinjer/e
21 ditë
Emerald Hotel
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Emerald Hotel shpall konkurs për këto pozita të punës:

  • Mirëmbajtje në dhoma
  • Kuzhinjer/e
  • Ndihmës Kuzhinjer/e

Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes e-mailit: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770