ARKËTAR/E
21 ditë
Sport Reality Kosova
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Sport Reality të njohur për zbritje dhe oferta të vazhdueshme, përpiqemi të jemi sa më të arritshëm për të gjithë konsumatorët në të gjithë vendin.

Për dyqanin tonë të ri në Prishtina Mall, Sport Reality, po kërkojmë:

ARKËTAR/E

ME ORAR TË PLOTË

Përgjegjësitë:

  • Shërbimi ndaj klientit
  • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
  • Arritja e qëllimit të shitjeve
  • Kujdesi për imazhin e kompanisë dhe përvojës së klientëve

Kërkesat:

  • Minimum diploma e shkollës së mesme
  • I përgjegjshëm, i kujdesshëm dhe pozitivitet ndaj punës
  • Fleksibilitet (të punojë me ndërrime, të punojë fundjavave)

Përfitimet:

  • Orar fleksibil
  • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional
  • Atmosferë dinamike e punës dhe punës ekipore

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV të detajuar në: pune@sportvision-ks.com dhe ju lutemi të shkruani lokacionin e punës dhe pozitën që aplikoni në subject.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770