12 pozita të lira pune për Prishtinë dhe Pejë
 • 038 560 462
6 ditë
Korporata Rugove
Pejë Prishtinë
Logjistike
Full Time
Përshkrimi

Ne ju ftojmë të bëheni pjesë e jona duke u profesionalizuar në ndërmarrjen tonë profesionale dhe dinamike të Korporatës Rugove! Duke aplikuar në pozitat e mëposhtme ju shtoni vlerë ambientit tonë profesional dhe motivues, teksa mundësoni vetes sukses në karrierën tuaj.

Shkabaj, Prishtinë:

 1. Shitës ambulantiv
 2. Shofer (kat. CE)
 3. Shofer (kat. C)
 4. Shofer (kat. B)
 5. Operator i logjistikës
 6. Punëtor i logjistikës
 7. Punëtor në autolarje
 8. Mirëmbajtës oborri

Pejë:

 1. (2x) Depoist
 2. Shofer (kat. B)
 3. Automekanik

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni deri në datën 31 janar 2023 (Shkabaj, Prishtinë) dhe 3 shkurt 2023 (Pejë).

KORPORATA RUGOVE

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2770