Analist/e Kreditor/e
8 ditë
Agjencioni për financim në Kosovë (AFK)
Klinë Rahovec
Financa
Full Time
Përshkrimi

Aplikacionin e plotesuar e dergoni ne e-mail adresën: recruitment.hr@afkonline.org

Ne titull duhet te shkruhet pozita e punes dhe vendi.

Linku per ne webfaqen tone: https://afkonline.org/mundesi-punesimi/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3464
194
944
2806