ANËTARE EKIPI (Femra/Gra)
 • +38344991738
25 ditë
Chop Sandwich
Prishtinë
Gastronomi
Full Time
Përshkrimi

Bëhu pjesë e shtëpis së sandwich-ëve më të mirë në planet. Më posht i keni të listuara përparesit, por jo domosdoshmërisht — sepse ne mësojmë dhe rritemi së bashku.

Pozita: ANËTARE EKIPI (Vetëm për gjininë femërore)

PËRFITIMET

 • Pagë mbi mesatare dhe shtesa
 • Shujtë ditore
 • Mundsi të lehta për ngritje në karrier

PËRGJEGJËSITË

 • Përgaditja e sandwich-ëve sipas porosis
 • Mikpritja e musafirëve
 • Marrja e porosiva dhe pagesave (me raste)
 • Mirëmbajtja e kuzhinës/ pastërtis

KUALIFIKIMET/ KËRKESAT

 • Përvoja e punës në restaurante është përparsi
 • Përvoja e punës në restaurante të shpejta është përparsi dhe me e madhe
 • Aftësi bazike kompjuterike
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Dëshira për punë ekipore
 • E gatshëm për punë me tension

DËRGO CV:

chopsandwichclub@gmail.com
Ju lutem CV-së tuaj të i bashkangjitni foto

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3427
214
934
2771