Punëtor/e në Market - Prishtinë/Drenas
 • //
Skaduar
Express Store
Drenas Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Pozita:Punëtor/e në Market

Vendi: Prishtinë/ Drenas

Lloji: Orari i plotë i punës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatorët me mirësjellje.
 • Të përgjigjeni në pytjet e konusmatorit duke i ofruar shërbim.
 • Të ndimoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë.
 • Të ndimoni bashkpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin.
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjithësi.
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës.
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër.
 • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve dhe shitje me pakicë.
 • Shkathësi të shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

 

Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

Express Store - "2 Hapa Larg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë, është duke kërkuar punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 23.01.2023 deri me 06.02.2023.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5869
103
1364
5673