Shofer të automjeteve të transportit me kategorinë CE (4)
Skaduar
Xheki Trans
Ferizaj Kaçanik Viti
Transport
Përshkrimi

Kompania Xheki Trans ka nevojë për të rritur kapacitetin e personelit andaj nëse jeni të interesuar për t'u bërë pjesë e kompanisë sonë aplikoni për pozitën

  • Shofer të automjeteve të transportit me kategorinë CE

Numri personelit: 4

Relacionet: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe anasjelltas

Përparësi kanë shoferat nga Ferizaji, Kaqaniku, Hani i Elezit dhe Vitia

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në viber dhe whatssap në nr +38349116240

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5828
102
1356
5623