Vende të lira të punës
  • Jo Publik
  • hr@interex-supermarket.com
31 ditë
Interex
22
Full Time
Prishtinë
Administratë Arkë Menaxhment Pastrim Shitje Tjera
Banner
Përshkrimi

Email per aplikim: hr@interex-supermarket.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !