Vende të lira pune
  • Jo Publik
Skaduar
Interex
Klinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Menyra e aplikimitL Online ne e-mailin hr@interex-supermarket.com si dhe fizikisht ne sheshin “Muje Krasniqi” Kline. Datat e konkursit: 27.01.2023 - 10.02.2023

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190