Punëtor në depo
 • Jo Publik
 • Burimet.Njerezore@meridian-ks.com
22 ditë
Meridian Corporation
1
Full Time
Prishtinë
Tjera
Banner
Përshkrimi

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Punëtor në depo

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Palimi i mallrave si dhe mirëmbajtja e pastërtisë sipas standardeve.
 • Përgatitja dhe kompletimi i porosive sipas fletëporosisë për dorëzim ose pranim.
 • Renditjen dhe palimin e stokut
 • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase.
 • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimet Profesionale

 • Shkollimi i mesëm
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • I përshtatshem në punë ekipore
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: Burimet.Njerezore@meridian-ks.com

Konkursi qëndron i hapur prej datës 23 Nëntor, 2021 deri më 31 Dhjetor, 2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !