Drejtor i Burimeve Njerëzore
Skaduar
Korporata Energjetike e Kosovës (KEK)
Prishtinë
Burime Njerëzore
Full Time
Përshkrimi

Aplikacionet e plotesuara, CV-ja dhe deshmite relevante (certifikata e fakultetit/masterit, deshmite e pervojes se punes menaxheriale dhe asaj ne fushen relevante) dergohen ne adresen recruitment@kek-energy.com 

 

Për informata të mëtejme/shkarkim te shpalljes dhe formularit për aplikim, ju lutem klikoni linkun: http://kek-energy.com/kek/thirrje-ftesa/

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3900
168
1029
3193