Asistent i E-Commerce dhe Social Media
Skaduar
AS SPORT
Prishtinë
Social Media
Përshkrimi

AS SPORT u themelua në Prishtinë, në vitin 2014. Ne jemi përfaqësues të Sport Vision dhe Sport Reality, ndërsa numërojmë rreth 14 pika shitëse, me markat sportive më të njohura botërore.

Bëhu pjesë e ekipit tone në pozitën:

Asistent i E-Commerce dhe Social Media

Përgjegjësitë:

 • Kujdeset për shtimin dhe mirëmbajtjen e produkteve në website
 • Ndihmon në menaxhimin e rrjeteve sociale
 • Krijon materiale të përditshme për rrjete sociale
 • Rregullisht propozon zgjidhje për të siguruar shikueshmëri më të mirë, arritje, ndërveprim dhe angazhim me klientët.

Kualifikimet:

 • Të njoh mirë përdorimin e programeve Photoshop dhe Illustrator
 • Të ketë aftësi krijuese dhe të japë ide produktive për zhvillim të faqeve në rrjete sociale
 • Të zotëroj aftësi shumë të mira komunikimi të gjuhës së shkruar
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Shujtë ditore
 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin [email protected] duke shkruar pozitën e punës për të cilën aplikoni deri me datë 10 Mars 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
160
1599
6786