Ass.Adminstrativ, Arkatare, Shitëse/Shites, Depoist, Monter, Ndihmese
0 ditë
BEGHLER - MEGA STAR 1
Prizren
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania BEGHLER (Mega star 1) ndodhet në fazën e zgjerimit të saj.

Lideri paisjeve Elektrike dhe ndriqimit ne treg ben thirje qe të aplikoni ne keto pozita :

  • Ass.Adminstrativ,
  • Arkatare,
  • Shitëse/Shites,
  • Depoist,
  • Monter
  • Ndihmese

Ju mund te aplikoni ne emailin info@beghlerks.com ose ne piken tone te shitjes ne adresen Arban /Prizren.

Behuni pjese e zgjerimit dhe suksesit ne kompanin tone!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190