Inxhinier të diplomuar të Ndërtimtarisë( Master) - Drejtimi Konstruktive
  • 044 445 888
2 ditë
Konstruktori ING 1969 SHPK
Prishtinë
Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

Kompania "KONSTRUKTORI ING 1969" SH.P.K shpall konkurs për dy pozita:

“Inxhinier të diplomuar të Ndërtimtarisë( Master) ” - Drejtimi Konstruktive

Kushtet e kërkuara për pozitën:

  • Diploma e fakultetit të ndërtimtarisë.
  • Përvojë pune paraprake te ngjajshme min. 3 vite.
  • Njohje të mirë të M.Office, AutoCAD-it , Armcad
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze

E-mail adresa: konstruktoriing1969@gmail.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190