Arkitekt (1) , Inxhinier të infrastrukturës rrugore (1) , Inxhinier të gjeodezisë (2)
3 ditë
N.SH. " 3 D - Project "
Prishtinë
Arkitekture Inxhinieri
Full Time
Përshkrimi

Kompania projektuese: N.SH. 3D Project nga Prishtina është në kërkim të inxhinierve me orarë të plotë dhe pages mujore për:

 

  1. Arkitekt……………………………………………….. një pozitë
  2. Inxhinier të infrastrukturës rrugore………. një pozitë
  3. Inxhinier të gjeodezisë…………………………... dy pozita

 

Zyret janë në Prishtinë

 

Aplikacionet të dërgohen në email; selami3d@gmail.com ose në tel: +38344 258 214

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190