Punëtor në Fabrikë (5) (F/M)
Skaduar
Bravo Group SH.P.K.
Fushë Kosovë
Logjistike
Përshkrimi

Kërkojmë punëtor

______________________________

Kërkojmë punëtor në këto kategori

Punëtor në fabrik 5 (F/M)

Info bazike :

* Full time (Punë me orar te plot )

Infot tjera mund t'i merrni në intervistë

Intervista mbahet cdo ditë pune prej ores

9:00 deri oren 17:00

( TE GJITHA INFOT RRETH PUNES DHE POZITAVE JAPEN VETEM NE INTERVIST )

Numri i kontaktit eshte vetem per gjetjen e lokacionit ne rast se nuk mund ta gjeni ne google maps :

049340000

Lokacioni Ku mbahet konkursi :

Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme)

Lokacioni me Google Maps:

https://goo.gl/maps/DfyekjXPtYGRNDRo9

_____________________________________________________

INFO Për Komaninë Tonë (Bravo Group)

Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj

Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme

https://www.instagram.com/bravogroup_official/?hl=en

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
5867
101
1363
5672