Asistente e shitjes
6 ditë
Sophie Home Decor
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Sophie Home Decor kërkon:

 • Asistente e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues
 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave
 • Sistemon, mirëmban produkte

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikative
 • Të jetë energjike dhe kreative
 • Te jetë flexibile me orar
 • Aftësi për të punuar individualisht

Ne ofrojmë:

 • Kushte shumë të mira pune dhe staf mikëprites
 • Orari 12:00-20:00 (një ditë në jave pushim)
 • Page 300€ me mundësi rritje
 • Ushqimin dhe kafe nga kompania

Të gjithë të interesuarat mund të lajmërohen në: +383 48 842 845

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190