Bashkëpunëtor të shitjes
6 ditë
MEDICAL REFERENCE
Prishtinë
Shitje
Full Time
Përshkrimi

Kompania MEDICAL REFERENCE është në nivel ndërkombëtar.

Kërkohen bashkëpunëtor të shitjes në gjithë territorin e KOSOVËS.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën bashkëpunëtor/e të shitjes :

 • Arsimim I mesëm
 • Të jenë komunikativ/e, 
 • I pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim 
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

 • Part Time punohet vetëm mbas dite nga ora 17:00-20:00 
 • Paga 400 Euro+ (për vetëm 3 orë në ditë)
 • Seminare jashtë vendit 
 • Trajnime për punë dhe biznes falas
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00                                      

Nr tel: +383 49-272-886

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: germancompany63@gmail.com 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
3887
155
1025
3190